Sound Design Thinking

Organisationsudvikling gennem lydidentitet
Hvis din organisation var en film, hvad ville være soundtracket?

På baggrund af mange års erfaring med lyddesign til film og kreative processer, samt forskning indenfor narrativ psykologi, lærings- og ledelsesteori har vi i FILMTONE udviklet en tilgang til organisationsudvikling, der går gennem ørene.

Som historiefortæller bygger vi på grundantagelsen, at verden og vores identitet består af de historier vi har med os og at vi skaber en fælles historie løbende i samtale med de andre og de ting vi laver sammen. Kultur er det, vi fortæller om os og hinanden, ind – og udenfor organisationen.
Vi tror på at lytte. Vi lytter inde i os selv og inde i de andre.
Hvordan lyder vores følelser? Hvad er mine lyde, hvad er dine lyde, hvad er vores fælles lyd? Hvad fortæller vores lyde om det, der er vigtigt for os?

Ligesom vi designer lyd til film med blik for dramaturgi, locations, stemmer, stemninger, følelser og budskab, så spørger vi de organisationer og mennesker, vi arbejder med: Hvilke lyde er der i dig, og hvilke lyde vil du gerne dele med verden? Hvordan lyder det i jeres lokaler, hvordan er tonen i møderne? Hvordan vil I gerne lyde, hvordan bliver I hørt, og hvordan lyder jeres drømme, jeres fremtidsmusik? Alle jeres indre og ydre lyde udgør jeres lydidentitet.

At spørge ind til vores lydidentitet, skaber adgang til den ubevidste, emotionelle viden, der ligger skjult i os. Det er en genvej til at tale om vores inderste værdier og vores visioner og hvad vi vil udrette i verden.

På vores workshops skaber i lyttende og legende en fælles fortælling om medarbejdernes og organisationens kultur, værdier, dens vision og mission og finder ud af , hvilken retning i vil udvikle den i.

Vi har arbejdet med: